Dropbox

er et enkelt program for å ta backup til nett - du får 2gb gratis ved å klikke her og installere programmet. En lur måte å dele større filer på, du legger presentasjonen eller filmen eller annet på dropbox og legger linken inn i itslearning. Lær mer om dropbox her. Ta turen innom mediateket hvis du vil ha hjelp til å sette opp dropbox.

Google docs

Det har kommet flere oppdateringer til Goggle docs i det siste. En av de viktigste er at du nå kan trekke inn bilder - les mer om det her
Har du ikke brukt google docs og ønsker å komme i gang med det for ditt team, klasse osv. Stikk innom mediateket så hjelper vi deg i gang.
Vet du ikke hva det er - les mer her

Søk bedre

Her finner du noen tips til hvordan du enkelt kan bruke Google søkemotor på en bedre og mer effektiv måte.

Khanacademy

Videoer fra Khanacademy Gratis og gode videoer som fritt kan brukes i undervisningen. Se om du finner noe interessant her: http://www.khanacademy.org/

Photostory

Photostory
Denne screencasten viser deg fremgangsmåten for å lage en digital historiefortelling med Photostory 3
denne wikien finner du 50 andre verktøy du kan bruke for å lage en digital historie

Wolfram Alpha

Wolfram Alpha: Wolfram Alpha er en annerledes søkemotor som er god på blant annet matematikk, statistikk osv. Her er mulighetene mange. Du kan jo som begynne med å skrive inn føselsdatoen din, en by osv og se at resultatet du får skiller seg fra andre søkemotorer. Anbefales spesielt i matematikk og naturfagsundervisning. Se videoene for gode tips om bruk.

Del 2

Klasseledelse og digital didaktikk

 Lim inn video i Powepoint/keynote

<</body>